Welkom bij Stichting Reanimatie Aalsmeer Kudelstaart

Elke dag krijgen zo’n 40 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Bij een hartstilstand telt elke minuut. Want de overlevingskans is het grootst als binnen zes minuten wordt gestart met reanimeren en er een AED wordt ingezet. De ambulance kan er niet altijd binnen zes minuten zijn. U als buurtbewoner kunt dat wel!

Wat doen wij?

Stichting Reanimatie Aalsmeer Kudelstaart streeft naar een zo groot mogelijke overlevingskans bij een hartstilstand. Dit doen wij door te zorgen voor goed getrainde burgerhulpverleners en voldoende beschikbare AED’s in Aalsmeer en Kudelstaart. Dit maakt het verschil tussen leven en dood.

Lees meer over ons in de jaarverslagen.

Volg een cursus

Kunt u nog niet reanimeren? Volg dan de basiscursus reanimatie. Ook bieden wij herhalingscursussen en trainingen met ambulance aan. Regelmatig trainen geeft u meer zelfvertrouwen in het reanimeren. Bekijk het totale cursusaanbod.

Nazorg

Het meemaken van een reanimatie kan een grote impact op u hebben. Heeft u behoefte aan een luisterend oor? U kunt bij ons terecht voor nazorg. Neem contact met ons op via: nazorg@reanimatieaalsmeerkudelstaart.nl of 06 - 39 67 13 74.

Blijf op de hoogte

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van ons cursusaanbod en de laatste ontwikkelingen rondom AED's en reanimatie in onze regio. Meld u aan!

Wij zijn partner van...

Stichting Reanimatie Aalsmeer Kudelstaart is partner van HartslagNu en de Nederlandse Hartstichting.